2013. augusztus 2., péntek

Epilógus

Hát is van ez epilógus!
Olvassátok még el utoljára!
Köszönök nektek mindent!

(Író szemszöge)

Évek teltek el.Hosszú boldogok évek,amelyek megerősítették a kapcsolatukat.Senki sem tudta őket szét választani,teljesen egymásra hangolódtak és ez így volt rendjén.
Két tökéletes gyermeket tudhattak magukénak..egy fiút,akit Joshnak neveztek el,Bella legjobb barátja emlékére.Ugyanolyan kelekótya lett,mint az apja volt jó pár évvel ezelőtt.Barna göndör fürtjei rakoncátlanul helyezkedtek el a kobakján,szemei pedig vadító zöld színben pompáztak.Óriási nőcsábász lett belőle,hasonlított az apja régi énére,pedig az ifjú Styles még csak 17 volt.De a lányok már most csorgatják utána a nyálukat,a fiú pedig élvezi,hogy ennyien szeretik.Hiszen mindenki tudja,hogy Ő az egykori One Direction göndör hajú nőcsábászának a fia.
No,de ne feledkezzünk meg a Styles család másik gyermekéről,Darcyről.
Szőke hajkorona,kék szem,meseszép arc.Teljesen az anyjára ütött.Kifinomult ízlése van,kicsit visszahúzódó,de ha valaki felhúzza igen hangosan tud szónokolni.Élvezi a népszerűséget,azt hogy mindenki imádja,na és a modellszakmában igazán jól megállja a helyét.De ez nem is csoda,hiszen az anyja is ott dolgozik,így nem kellett nagy segítség,hogy Ő is elismert modell legyen.Igaz még csak 15 éves,de már bejárta a világ több pontját is.Hát nem mesés?
Harryék úgy döntöttek,hogy Holmes Chapelbe költöznek,a mindig borús Londonból.
Egyértelműen tökéletes családot alapítottak.

Mi lehet a mi kis kelekótya Louis-unkkal?!Na és persze Eleanorral?
Mikor Louis betöltötte a 25-öt megkérte barátnője kezét,majd rá fél évre oltárhoz vezette és örök hűséget fogadott neki.Eleanor rögtön a nászéjszakán teherbe esett,majd 9 hónappal később világra hozta első közös gyermeküket,aki az Austin nevet kapta.A gyermek teljesen elvolt kényeztetve,de Louis nem elégedett meg egy gyermekkel.Babagyártási akcióba kezdtek Eleanorral,aminek meglett a hatása,ugyanis Calder kisasszony újra teherbe esett,méghozzá ikrekkel.Így történt,hogy a Tomlinson család 3 főről,5 főre nőtt.Megszületett ugyanis Hope és Meena Tomlinson.Az apjuk hercegnőként kezelte őket,de még sem voltak elkényeztetett kislányok.Mostanra Austin már 14 éves,de már most olyan mint apja,ontja magából a poénokat,a lányok millió pedig olvadoznak tőle.A két iker lány most töltötte a be a 12-öt,de már most ugyanolyan csinosak,mint az anyjuk.A Tomlinson család most Hawaiin tengeti a mindennapjait.Csodálatos család lett belőlük!

Liam Payne és Danielle Peazer kapcsolata is tökéletessé csiszolódott.Igaz,Belláék esküvője után egy kisebb veszekedés után szakítottak,de egy évvel később újra egymásra találtak.Liam megkérte Dani kezét,aki persze boldogan igent mondott.Egy gyermekük született,Rose.Az apjától örökölte a csodás hangját,anyjától pedig tökéletes tánctudását.Liamék most várják második babájukat,aki minden valószínűséggel kisfiú lesz,és a James nevet fogja kapni.
De visszatérve Rose-ra, most töltötte be a 16-dik életévét,és már túl van élete első fellépésén,ugyanis Ő is belekezdett az énekesi karrierbe.Az édesapja nagyon büszke kislányára.A Payne család úgy döntött,hogy tökéletes nekik a mindig borús Londoni levegő,ezért ott maradtak.Magyarán itt is minden maga a tökéletesség.

Sophie Mohn,vagyis inkább már Mrs.Malik.
Zayn a Styles esküvő után megkérte barátnője kezét,aki akkor már szíve alatt hordta első közös gyermeküket,Hilary-t. Az esküvőjüket Budapesten tartották meg,és oda is költöztek.Zayn nehezen,de megtanult magyarul,és élvezi az ott töltött időt.Hilary már 17 éves,érett nő.Már nem lakik a családjával,ugyanis kollégiumba költözött,hogy egyengesse a jövőjét.Valamiért Őt nem érdkeli az éneklés,a szíve sokkal inkább a jogi kar felé húzza.
Persze az öccse már most énekelni szeretnek,pedig még csak 5 éves. Max,Zayn csokoládébarna szemeit örökölte,de ugyanolyan akaratos,mint az édesanyja.Meseszép család lett belőlük.

Lucy Morgan és Niall Horan.
Niall büszkén vette feleségül barátnőjét,akivel visszaköltöztek Írországba.2 gyermeket tudhatnak magukénak,a mindig haspók Justin-t, és a csodálatos hanggal rendelkező Elenát.A két gyerek imádja egymást,mindenhova közösen járnak.A család folyton utazik,szeretnék a gyerekeknek megmutatni a világot.
Elena már most énekelni szeretne,bátyja pedig örömmel kíséri gitárral.A Horan család is szépen kifejlett.

És hogy mi lett a One Direction-nel?
A banda 10 év után úgy döntött ott hagyja a népszerűséget,elvonul a nyilvánosság elől.A búcsú koncerten megköszönték a rajongóiknak a támogatást,osztottak utoljára autogrammot,majd könnyes búcsút vettek a színpadtól.
Igaz feloszlottak,de a barátságuk örökké megmaradt.A mai napig képesek visszaidézni a csodálatos tinédzser korukat.

2 megjegyzés:

  1. csodálatos befejezés...:) Louis-on és El-en nagyon nevettem.....baba gyártási akcióó...:D tökéletes blog.:)

    VálaszTörlés
  2. Walami iszonyat jo es nagyon ugyes vagy gratulalokimadom. :)))))))) ♥♥♥ Pley

    VálaszTörlés